REX – systemet

Säkerhet & Övervakning.

Grundprincipen för REX är en elektronik med ingångar för anslutning av en rad olika typer av sensorer. Samma elektronik har även en rad utgångar med möjlighet att ansluta olika typer av aktiva utrustningar som pumpar, belysning, fläktar osv. Kommunikation över GSM-nätet.

REX är en mobilapplikation och personlig säkerhetsassistent i fickan. Aktivera och avaktivera ett säkerhetssystem, kontrollera temperatur och händelser, se livestream på distans och kontrollera elektriska apparater från var som helst i världen. Anslut hela din familj, arbetskamrater och partners – vår lösning stöder upp till 10 unika användare. Säkerhetslösningen kan även styras via röstsamtal eller SMS.

Bekvämt och tryggt!

Detta gör REX till en lösning som inte bara ger trygghet utan även kontroll och övervakning för drift och styrningar av vitala funktioner, utan att du själv behöver vara på plats.
Förutom skydd mot stöld och inbrott så håller den reda på temperaturer, vattennivåer, närvaro av kolmonoxid och gasol, samt rökutveckling, brand och batteristatus.

I samband med installation konfigurerar vi utrustningen, ansluter in och utgångar utifrån de behov du har. På utgångarna kan vi ansluta reläer och kontaktorer för styrningar av utrustning på upp till 400 VAC 3-fas.

Utrustningen är CE godkänd och har en EU-certifiering och följer normer för godkända larm i Europa.

Inte som andra system

Det som skiljer detta från andra liknande larm för båtar, husbilar och liknande är att du kan fjärrstyra, avhjälpa och förhindra driftstopp, överbelastningar och kostnadskrävande reparationer. Den GPS som är monterad är inte, som i de flesta andra larmlösningar, hjärtat för övervakningen. Den  är monterad som ett extra skydd och hjälp för anhöriga och ägare av objektet när den inte är förtöjd, står i garaget eller på uppdrag - som en extra trygghet - om man vill.
Förutom standardlösningar, geostängsel och historik (du kan gå tillbaka och titta var du varit) så är denna utrustad med en möjlighet att skicka en SOS-signal, med angivande av ett meddelande och position på en karta.

Larm och fjärrstyrning av villor och fritidshus

REX är en mycket kraftfull larmenhet, en godkänd larmcentral och samtidigt en väldigt flexibel och smart plattform för inbrottslarm och fjärrstyrning även för privata bostäder, fritidshus, föreningshus, garage, lager och andra byggnader.

REX

3 styrkor

Borde kanske...

Du är välkommen att ställa frågor kring REX. Kostar inget...!