REX – 0110

Grundutförande och konfiguration vid leverans

Grundprincipen för REX – 0110 är en larmlösning för 10 enheter som samsas om en centralenhet - vilket innebär att enskilda båtägare slipper bära kostnaden ensam för centralenheten.
Idén kom upp vid en förfrågan från en båtklubb som ville larma båtar som var uppställda under vintern och som i samband med detta ville skydda sina utombordsmotorer, samtidigt som kostnaden blir lägre om man delar på centralenheten. REX - 0110 är konstruerat just för detta men kan naturligtvis användas i andra liknande situationer.

Bilar, husbilar eller husvagnar uppställda för försäljning..

För att förenkla ett larm och fokusera på enheter förutom utombordsmotorer har vi bilar, husbilar eller husvagnar uppställda för försäljning eller liknande. Det gäller även entreprenadmaskiner som står uppställda ute eller i garage. Då är det perfekt att skydda varje maskin med centralutrustningen exempelvis placerad på kontoret eller direkt i garaget med möjlighet att skydda även garaget för påhälsning!

Flera ingångar och utgångar med möjlighet att ansluta och styra reläer med ansluten strålkastare, sirén eller liknande för uppmärksamhet. Med tillgång till WiFi går det även att installera upp till 4 kameror i samma app som larmet.

REX – 0110 levereras enligt nedan med en st. utrustning för skydd av utombordsmotorn eller liknande beroende på objekt. Till centralutrustningen kan 9 ytterligare telefonnummer anslutas – dvs. ytterligare 9 båtar med andra ägare - som delar på centralutrustningen.

Centralenhet och utrymme den placeras i.

  • Centralenhet med 220 voltsdrift, med ingångar för detektorer och sensorer.
  • En rörelsedetektor med temperaturgivare, för larm vid rörelse eller i kombination med styrning av utgång för strålkastare, sirén eller liknande.
  • En magnetkontakt med temperaturgivare för dörr, fönster eller liknande
  • Larm vid förlorad anslutning av 220 volt
  • Backupbatteri 24 timmar vid fullständigt bortfall av drivspänning

 

Stöldskydd vid båt - upp till 10 st

  • 1 st stöldskydd av utombordsmotor eller liknande
  • Kostnadsfri app för mottagare för larm, till- & frånslag, fjärrstyrning av event, temperaturer och bild

Hur vill du utnyttja möjligheten att "punktmarkera" dina ägodelar. Vidare kan du alltid höra av dig eller fylla i formuläret för en offertförfrågan så hjälper vi dig tillrätta..

Anslut enskilda objekt - sommar som vinter

Nyttan för en båtklubb...

Klicka på bilden...