Lantbruk

Lantbruksstölder - skydda dig !

Stölder från lantbruk och lantbruksgrossister har blivit vanligare under senare år.

Framför allt har stölder av växtskyddsmedel och diesel ökat. Vi ser en ökning även av traktorer, GPS-utrustning och andra lantbruksmaskiner och verktyg som svetsar, vinkelslipar, borrmaskiner och liknande..

Driftstopp på grund av stölder, eller underhåll får stora konsekvenser. Stora kostnader i återanskaffning och reparationer. Till detta kan läggas kostnader för avbrott i verksamhet och produktion. Drivmedelsstölder drabbar tiotusentals varje år och bidrar till otryggheten i samhället.

REX - övervakar, skyddar och åtgärdar automatiskt

REX - representerar en teknik som övervakar och skyddar dina maskiner och utrymmen. Systemet övervakar temperaturer, batteristatus, kontrollerar anslutning av 220 voltsmatningen vid batteriladdning eller värmare - förutom inbrott och stöld!
REX noterar och åtgärdar i samma moment - automatiskt enligt förutbestämda värden - eller styrning på distans.

Sirén och strålkastare stressar tjuven

En ovälkommen besökare kan omöjligt kliva in i en maskin utan att starta en sirén, lampa eller annat som väsnas och som ökar chansen för avbrott i ett inbrotts- eller stöldförsök - information i din telefon om vad som händer och med bild. Det finns även möjligheter att ansluta upp till 4 kameror i samma app.

REX centralenhet är placerad i traktor eller liknande. När den står hemma på gården kan du utöka larmpunkter för garagedörrar samt styra öppningen för dörrarna, tända belysningen osv.
Du kan även larma hemmet, maskinhallen och förrådet av växtskyddsmedel - med uppmärksamhet i din telefon oavsett var du är...!  (när traktorn står på gården)

Vissa traktorer kan öppnas med nyckel tillhörande annan traktor av samma märke/modell, som en universalnyckel och det skulle räcka med en magnetkontakt för att få behålla den dyra GPS-utrustningen.

Startspärr, drivmedelslarm och DNA-märkning

Kombinerar du denna övervakning med startspärr, drivmedelslarm och DNA-märkning är sannolikheten för att få behålla traktor, maskiner och drivmedel höga.

Om det är något för er...?  Skicka din fundering så återkommer vi så fort vi kan. - välkommen!

Ett par snabba frågot
För- & efternamn
Beskriv din fundering

Skydda dina maskiner och dieseln

REX

MärkDNA

 

Startspärr 12/24 volt
kodbox eller fjärrkontroll