Kamerabevakning

Oroar du dig och gör ovissheten det svårt att slappna av...?

REX-systemet kan ansluta upp till 4 kameror i samma app som övervakningen i övrigt.

Med hjälp av kamerabevakning förebygger du brott samt stillar oron och ger dig en möjlighet att tillbringa tid på distans - betydligt tryggare.

Du har olika möjligheter med anslutna kameror via övervakningen.

  • En eller flera kameror kan slås på i samband med ett larm. De som befinner sig på plats med avslaget larm filmas inte!
  • En eller flera kameror kan vara påslagna och filma hela tiden - och larma vid rörelse.
  • En eller flera kameror kan fjärrstyra svid behov.

REX kommunicerar via GSM och för att kunna ansluta kameror till din båt, bil. husbil osv. så krävs det tillgång till WiFi. Vi har naturligtvis en lösning för detta i ett komplement av en liten smidig 4G-router - RUT240, Den är kompakt och har en WAN-port och en LAN-port. En kompakt router som kan monteras på DIN-skena. En litet robustare LTE-router med de vanligaste funktionerna med stöd även för 700 MHz-bandet.

"Dit allmänheten har tillträde"

Offentliga aktörer och andra som utför en uppgift av allmänt intresse är tillståndspliktiga vid bevakning på platser dit allmänheten har tillträde. Som privatperson är du inte tillståndspliktig men - reglerna gäller ändå, dvs. du måste känna till vad som gäller och grundprincipen är just detta - inte dit allmänheten har tillträde.

Detta är inte enkelt men du kan själv studera de regler som finns - vidare på Integritetsskyddsmyndigheten.

Har du frågor och funderingar avseende detta eller annat, så skickar du dina kontaktuppgifter så hjälper vi dig genom regelverket.

Ett par snabba frågot
För- & efternamn
Beskriv din fundering

Exempel på kameror...

 

 

Ett kit med tillhörande inspelningsenhet