Husbilar

Varmt, kallt, fuktigt och gasen monterad...

Visst är det härligt att planera för härliga utflykter med familjen, eller att ha chansen att närvara utan att behöva betala för ett dyrt boende. Men det kräver ju att allt fungerar och bilen får den omvårdnad den kräver för att komma iväg.

Mycket kan hända när husbilen står uppställd och väntar på att göras iordning för en tur, semester och liknande. Vi säger inte larm om vårt system utan övervakning av viktiga funktioner i bilen och tänker på temperatur vintertid, batteriets underhållsladdning, ansluten 220 - voltsspänning, gasol- och kolmonoxid förekomst, brand och naturligtvis även inbrott och stöld….

REX – 0166 är en teknisk lösning med möjlighet att ansluta och styra olika typer av utrustningar som pumpar, belysning, fläktar och liknande – beroende på förutsättningar i båten, bilen, husvagnen osv. tanken är densamma som för det ”smarta hemmet”.

Centralenheten är placerad i bilen. När den står hemma, i garage eller liknande så kan du utöka larmpunkter för garagedörrar, och vissa intressanta delar av huset samt vi ett eventuellt inbrott eller annat som händer i husbilen - kan du ha en sirén i huset såväl som i bilen, en strålkastare som plötsligt lyser upp hela gården...!

Bara fantasin begränsar dina möjligheter av skydd och övervakning. Se även husvagn

Funderar du på om det finns något som ökar tryggheten kring din husbil? Du är välkommen med din fundering!

Ett par snabba frågot
För- & efternamn
Beskriv din fundering

 

 

 

Trygga din fritid

Starspärr 12 - 24 volt
kodbox eller fjärrkontroll

 

Inbyggd i centralenheten - SOS larm